Mainoskäytäntö:


extra-kanta-asiakasohjelman puitteissa osallistuja suostuu siihen, että Bosch, Robert Bosch Oy, Äyritie 8 E, 01510 Vantaa, ja kaikki tulevat extra-kumppanit sekä valitut kolmannet osapuolet voivat ottaa häneen yhteyttä puhelimitse, tekstiviestillä, multimediaviestillä, puhepostin kautta ja/tai postitse alennusten, uusien tuotteiden ja muiden kampanjoiden osalta sekä markkinatutkimustarkoituksissa.

Käytäntöä sovelletaan myös uusien, järjestelmään liittyvien kumppaneiden tiedonsaanti- ja yhteydenottotarkoituksiin. Tämän suostumuksen voi peruuttaa milloin tahansa joko kokonaan tai erikseen kunkin extra-kumppanin osalta. Peruuttamisesta ilmoitetaan palvelukeskukseen sähköpostitse: extra-bonus@metz.dk

Osallistuja suostuu siihen, että Robert Bosch Oy ilmoittaa tulevaisuudessa sähköpostitse uusista extra-kumppaneista ja pyytää osallistujan suostumusta siihen, että myös uudet kumppanit voivat ottaa yhteyttä extra-kanta-asiakasohjelman puitteissa puhelimitse, tekstiviestillä, multimediaviestillä, puhepostin kautta ja/tai postitse alennusten, uusien tuotteiden ja muiden kampanjoiden osalta sekä markkinatutkimustarkoituksissa.