Kuinka kerään pisteitä


Täältä voit lukea, kuinka extra toimii ja miten korjaamosi hyötyy siitä. Palkitsemme uskollisuutesi extra-palkitsemisohjelmassa. Joka kerta, kun ostat Boschin ajoneuvotuotteen* tukkumyyjältäsi, keräät arvokkaita extra-pisteitä, joilla voit lunastaa hienoja palkintoja. Kaikki korjaamot voivat liittyä ilmaiseksi! *koskee vain valikoituja tuoteryhmiäNäin voit saada upeita palkintoja täysin ilmaiseksi.
 

Rekisteröidy


Rekisteröitymisessä on kolmessa vaiheessa.
Liittyminen extra-palkitsemisohjelmaan käy helposti ja nopeasti kolmessa vaiheessa kohdassa Rekisteröidy! Kun olet rekisteröitynyt, saat sähköpostitse vahvistuslinkin, jolla voit aktivoida extra-jäsentilisi.
 
Rekisteröidy

Kerää pisteitä


Kun teet ostot tuttuun tapaan ilmoittamiltasi tukkumyyjiltä, saat keräämäsi pisteet automaattisesti.
Voit aloittaa pisteiden keräämisen heti. Tuotteet, joista saat extra-pisteitä, on lueteltu kohdassa extra-tuotteet. Saadaksesi pisteitä extra-tilillesi, sinun tulee leikata viivakoodit pakkauksista ja laittaa ne talteen keräyslaatikkoon. Kun olet valmis, lähetä meille viivakoodit ja täytetty vahvistuslomake, jonka sait tervetulopaketissa. Kun olemme vastaanottaneet viivakoodisi, pyrimme päivittämään pistetilisi 3 viikon kuluessa.
 
extra-tuotteet

Käytä pisteitä


Selaa palkintokuvastoa ja tilaa mieleisesi tuotteet.
Oletko kerännyt extra-pisteitä ja haluat lunastaa upean palkinnon? Tämä onnistuu helposti ja nopeasti kohdassa Palkinnot. Voit valita yli 50 palkinnon laajasta valikoimasta, joka on jaettu seuraaviin tuoteryhmiin: kauneus ja hyvinvointi, työkalut, keittiötavarat ja ruoanlaitto, tekniikka ja multimedia sekä urheilu ja vapaa-aika. Näistä löytyy varmasti jokaiselle jotakin! Kun valitset palkinnon, näkyviin tulee siihen tarvittava pistemäärä. Tilauksesi vastaanottamisen jälkeen lähetämme palkinnon sinulle 3 viikon kuluessa ilmoittamaasi toimitusosoitteeseen.
 
Palkintokauppa
 
Contact.
X